Camera monitorizate CCTV de la distanţă

by seo.green on 09/05/2011

Îmbunătăţiri tehnologice inovatoare l-au făcut mai uşor ca niciodată pentru a face supraveghere video de la distanţă CCTV monitorizate. Exista doua tipuri de televiziune cu circuit închis (CCTV), analogice şi digitale; şi ambele pot fi instalate pentru monitorizare de la distanta.

Dar, înainte de a ne descrie cum să monitorizeze de la distanţă aparatele de fotografiat CCTV, haideţi să spate un pic şi să vorbească despre sistemul în sine, astfel încât suntem familiarizaţi cu exact ceea ce este implicat.

Un mai vechi (de doar câţiva ani în urmă) tipic sistem CCTV constat în una sau mai multe camere video analogice. Aceste camere au fost ca versiuni miniaturale ale camerelor folosite pentru a înregistra programele de televiziune. Desigur, calitatea nu a fost la fel de bun ca un aparat de fotografiat plin de televiziune mărime, şi fiecare camera transmis semnalul video analogic prin intermediul unui cablu care a fugit de la fiecare camera de la monitor şi la unitatea de video recorder. Prin urmare, în loc de semnal video fiind difuzat de valuri de aer pentru vizualizare publicului larg, semnalul a fost trimis printr-o Acesta este modul în care termenul de televiziune cu circuit închis sau CCTV luat originii sale “circuit închis.”.

Fiecare aparat de fotografiat ar putea fi conectat la un monitor, dar monitorul ar trebui să se încadreze în apropiere (în termen de cablare distanţă) de aparatul de fotografiat. Cu excepţia cazului în echipamente speciale şi costisitoare a fost utilizat un aparat de fotografiat CCTV monitorizate de la distanţă nu a fost obişnuit.

Contemporan camere de supraveghere video nu mai sunt analogice. Aceste camere sunt camerele video digitale care video de captare şi-l trimite în format digital. Aparate foto digitale video de muncă, utilizând una dintre doi senzori diferite, fiecare îndeplinesc aceeaşi funcţie de bază; lumina schimbarea axat pe senzorul de imagine într-un format electronic. Senzor care este utilizat este fie un dispozitiv CCD sau Charged cuplate sau gratuit un metal oxide semiconductor sau CMOS.

Aceste sisteme trimit semnale video de la o unitate de procesare care este analog la un computer foarte specializat. Unitatea interpretează datele electronice trimise de către aparatul de fotografiat şi creează un fişier video digital. Digitale de fişiere video pot fi vizualizate pe majoritatea calculatoarelor personale şi multe DVD playere şi alte mass-media. Fişier video digitale pot fi vizionate în direct pe un monitor şi / sau stocate pe un Digital Video Recorder sau DVR.

Sistemele mai noi de azi pot fi proiectate cu camere video digitale care sunt gata IP. IP este un acronim pentru “Internet Protocol.” Camerele IP au construit-in circuit care permite camerei să fie conectat direct la Internet. Odată ce camera este conectată la internet, camera poate fi monitorizata de la distanta oriunde în lume unde accesul la internet este disponibil.

camerele IP pot veni cu propriile programe, care include un program de monitorizare, dar ele sunt adesea proiectate să funcţioneze cu un browser de Internet standard (cum ar fi Internet Explorer). Utilizatorii pot monitoriza camerele lor, folosind un standard de computer personal care are acces la internet. Acest lucru este incredibil de convenabil pentru persoanele fizice care calatoresc frecvent şi ar dori să monitorizeze de la distanţă casele lor si pentru trimiterea unei imagini de supraveghere video de monitorizare a companiilor de securitate care furnizează 24 / 7 monitorizarea camerelor de luat vederi.

Deci, este relativ uşor de a avea un aparat de fotografiat digital CCTV monitorizate de la distanţă. Cu toate acestea, mai vechi analog CCTV camere video pot fi, de asemenea, monitorizată de la distanţă. Având în vedere că semnalul video de la aceste camere este analog, un dispozitiv trebuie să fie folosită pentru a converti video analog în digital video. Acest lucru este în mod normal face folosind un consiliu de captare.

O placa captura este o placă de circuit greu prin cablu, care este de obicei parte a unităţii de procesare. Acesta converteşte semnalul analogic într-un semnal video digital. După ce filmul video a fost transformată într-un fişier digital, se prea poate fi monitorizat de la distanţă. Întrucât camerele noi au tehnologia IP şi propriile lor construit în server, aparatul de fotografiat analog în acest moment încă are nevoie de a avea semnal pe o reţea sau pe internet.

Analog camere CCTV care sunt monitorizate de la distanţă utilizează servere video digitale pentru a transfera fişiere de pe placa de captura sau de o unitate de procesare la internet. Aceste servere sunt gata IP la fel ca şi camerele de luat vederi noi. Cele mai multe servere se poate ocupa mai mult de o camera de intrare la un moment dat. Odată ce pune server video analog original (acum în format digital) pe internet, se prea poate fi monitorizate de la distanţă de oriunde din lume unde internetul este accesibil.

Deci, dacă aveţi un sistem analogic sau digital, puteţi avea un aparat de fotografiat la distanţă CCTV monitorizate. de monitorizare la distanţă face un sistem de supraveghere şi de securitate incredibil de versatil şi sistemele sunt usor de instalat si sunt preţ rezonabil

Comments are closed.