Off

Ce este o cameră cu infraroșu?

by seo.green on 09/05/2011

O cameră de securitate în infraroşu este o camera care poate “vedea” radiaţii infraroşii. Acest lucru se face de către un senzor, un dispozitiv CMOS sau CCD, care este sensibil la lumina infrarosie. Să aruncăm o privire mai atentă la acest întregul proces pentru a obţine o mai bună înţelegere a modului de lucru pentru camere cu infraroşu.

Există mai multe tipuri de radiaţii electromagnetice, cum ar fi radio, microunde, infraroşu, ultraviolete vizibile,, gamma, si x-ray, de exemplu. Lungimea de undă a radiaţiei este ceea ce determină dacă este radio, vizibil, sau x-ray. În fapt, în lista de tipuri de radiaţii electromagnetice de mai sus, tot înainte de “vizibil” (radio, microunde, şi infraroşu), are o lungime de undă mai lungi decât lumina vizibilă; totul următorul text “vizibil” (ultraviolete, gamma, si x-ray) are o lungime de undă mai scurtă decât lumina vizibilă. Ochii nostri “vedea”, deoarece acestea sunt sensibile numai la radiatii care este numit lumina vizibila. Infraroşu literalmente înseamnă radiaţii care este doar de mai jos roşu vizibil pentru sisteme de supraveghere .

În interiorul unei camere de securitate infraroşu este CCD, senzorul de menţionat anterior. CCD este sensibil la, şi responsabil pentru captarea lumina vizibilă şi transferarea acestuia pe un semnal digital pe care o vedem pe monitoarele noastre. CCD este de obicei în mod inerent sensibil la radiaţii infraroşii, de asemenea. În mod normal, camere digitale conţine un filtru care opreşte trecerea de la lumina infrarosie CCD pentru a preveni interferenţele de lumină în infraroşu de transmisie a luminii vizibile. O camera de securitate în infraroşu, fie elimină acest filtru atunci când este necesar sau nu conţine unul la toate. Prin urmare, CCD poate capta radiaţiile infraroşii care produc o imagine, similar cu radiaţii lumina vizibila.

Sunt mai multe clasificari diferite de radiaţii infraroşii. Cu toat

e acestea, camere de securitate lucrează în mod normal pe baza a două. În mod normal, radiaţii infraroşii, care este folosit pentru majoritatea camerelor de securitate în intervalul 700 – 900 nanometri lungime de undă se numeşte infrarosu apropiat. Aceasta este radiatia care este CCD sunt în mod inerent sensibile la şi care necesită în mod normal, un fel de iluminare în infraroşu. Camerele de captare că radiaţiilor infraroşii în gama de aproximativ 900 – 14.000 nanometri sunt numite termografe infrarosu sau camere video în infraroşu şi locul de muncă cu un tip complet diferit de senzor şi principii. Aceste camere nu au nevoie de iluminat suplimentare infraroşu, dar sunt mult mai scumpe decat camerele de luat vederi infrarosu apropiat.

Deci, cum funcţionează un aparat de fotografiat de securitate ca o zi / noapte camera infrarosu? Prima camera conţine senzori şi componente interioare pentru a capta atât lumina vizibila si lumina infrarosie. În timpul zilei, sau în timpul perioadelor cu iluminare vizibile adecvate, camera de lucrări care produc o imagine de culoare de la lumina vizibila. Un senzor de lumina in camera, spune aparatului foto atunci când nu este suficient de uşor. Când se întâmplă acest lucru, de obicei, la niveluri de lumină de sub 1 LUX, camera trece automat în modul infraroşu. În modul infrarosu, camera poate angaja un CCD diferite, sau setări diferite ale unui CCD, sau mecanic adăuga sau şterge filtre obiectiv intern. În modul infrarosu, camera produce o imagine alb-negru în loc de culoare.

Un aspect-cheie pentru a căuta atunci când achiziţionează o camera de securitate infraroşu este gama camerei. Aproape de camere video în infraroşu de securitate au în mod normal, o serie de lumină în infraroşu diode sau LED-uri IR. Aceste LED-urile produc lumina infrarosie, lumina care nu pot fi văzute de către om, dar pot fi văzute de camera, la “iluminarea” domeniul lor de vizibilitate. De obicei, în cazul în care gama de camera IR este scurt, are foarte puţine sau nu LED-uri IR, invers, în cazul în care intervalul este lung număr mai mare de LED-uri care inconjoara aparatul de fotografiat. Prin urmare, camere IR cu intervale lungi vor costa, în general, mai mult din cauza LED-uri IR suplimentare. O camera de securitate infrarosu, cu o gamă 50 picior ar fi inutilă în cazul în care suprafaţa care urmează să fie monitorizate a fost de o parcare mare.camera day&night cu infrarosu

Există un alt tip de aparat de fotografiat care poate produce imagini în condiţii de lumină foarte scăzută. Acestea nu sunt adevărate camere infraroşu sau nu le conţin în mod normal de iluminare LED-uri IR în jurul camerei.

Uneori, camere de securitate sunt menţionate ca zi / noapte, în infraroşu, sau camere viziune de noapte şi, adesea, termenii sunt folosite alternativ. Cu toate acestea, majoritatea camerelor adevărat infraroşu au LED-uri IR jurul camerei (şi acestea sunt adesea numite camere viziune de noapte), în timp zi / noapte camere poate, dar de obicei nu au LED-uri IR. Zi / noapte camerele au în mod normal un CCD extra sensibile sau alte senzor care se poate lucra în condiţii de lumină extrem de scăzut. Doar să vă amintiţi să verificaţi specificaţiile camerei aveţi în vedere să vă asiguraţi că vă sunt obtinerea ceea ce plătiţi pentru.

Comments are closed.