Off

Camere de supraveghere pentru captura numerelor de înmatriculare ale vehiculelor

by seo.green on 05/02/2012

Captura numerelor de inmatriculare nu este o functie intalnita la orice tip de camera de supraveghere. In intersectii, pe radarele mobile sau fixe sistemele de supraveghere sunt echipate cu camere de supraveghere special destinate pentru captarea imaginii numerelor de inmatriculare. camere supraveghere numere inmatriculare

Camera pentru numerele de inmatriculare este special construita pentru a combate efectul de contre jour  ca urmarea a luminii farurilor sau a soarelui. Echipata cu setari setari special in meniul OSD camera de supraveghere pentru captura numerelor de inmatriculare se caracterizeaza prin capacitate de contrast foarte mare aducand in imagine numarul de inmatriculare ca si cea mai buna parte din imaginea captata.

Acest tip de camere de supraveghere nu identifica si analizeaza stand alone numarul de inmatriculare, imaginea de calitate superioara a capturii numerelor de inmatriculare este transmisa catre placi de captura cu software dedicat pentru identificarea de tip OCR a placutelor de inmatriculare si stocarea acestor numere si a imaginilor in baze de date. Acest tip de sistem este aplicabil sistemelor radar, sistemelor de identicare a vignetei, timpului de stationare in parcari cu palta, sau ca si control acces pentru deschiderea barierelor sau automatizari porti pentru accesul auto selectiv autorizat.

Comments are closed.