Off

Sisteme supraveghere – configurare

Configurarea sistemelor de supraveghere video este determinata de profilul si destinatia acestuia. Este usor sa cautam si gasim cel mai ieftin sistem de supraveghere, din doua click uri adaugam in cos echipamentul de supraveghere video si este livrat a doua zi. Este acest echipament solutia optima pentru destinatia aleasa sau doar un sistem de supraveghere ieftin? Inainte de a comanda trebuie sa facem o analiza atenta a locatiei si zonei unde se va instala sistemul de supraveghere. Detalii considerate amanunte pot face ca un sistem de supraveghere sa fie optim sau doar ieftin

Off

Camere de supraveghere pentru captura numerelor de înmatriculare ale vehiculelor

Captura numerelor de inmatriculare nu este o functie intalnita la orice tip de camera de supraveghere. In intersectii, pe radarele mobile sau fixe sistemele de supraveghere sunt echipate cu camere de supraveghere special destinate pentru captarea imaginii numerelor de inmatriculare. camere supraveghere numere inmatriculare

Camera pentru numerele de inmatriculare este special construita pentru a combate efectul de contre jour  ca urmarea a luminii farurilor sau a soarelui. Echipata cu setari setari special in meniul OSD camera de supraveghere pentru captura numerelor de inmatriculare se caracterizeaza prin capacitate de contrast foarte mare aducand in imagine numarul de inmatriculare ca si cea mai buna parte din imaginea captata.

Acest tip de camere de supraveghere nu identifica si analizeaza stand alone numarul de inmatriculare, imaginea de calitate superioara a capturii numerelor de inmatriculare este transmisa catre placi de captura cu software dedicat pentru identificarea de tip OCR a placutelor de inmatriculare si stocarea acestor numere si a imaginilor in baze de date. Acest tip de sistem este aplicabil sistemelor radar, sistemelor de identicare a vignetei, timpului de stationare in parcari cu palta, sau ca si control acces pentru deschiderea barierelor sau automatizari porti pentru accesul auto selectiv autorizat.

Off

Camere de supraveghere pentru captura numerelor de înmatriculare ale vehiculelor

Pentru camere de supraveghere aflate in intersectii sau montate pe aparatele radar fixe sau mobile sunt necesare camere supraveghere speciale pentru a se putea realiza indentificarea numarului de inmatriculare pe timp de zi sau noaptea.

Seria REG este o gamă completă de camere pentru captura numerelor de înmatriculare ale vehiculelor, construite pentru a depăşi multele probleme pe care le presupune acest gen de captură. Camerele REG capturează numerele de înmatriculare 24/7, de la vehicule care se deplasează cu viteză, indiferent de condiţiile meteo sau de iluminare ambiantă.

Implementate pentru aplicaţii de securitate critice şi aplicaţii pentru sisteme inteligente de transport (ITS), camerele REG furnizează imagini cu contrast ridicat necesare pentru recunoaşterea automată a numerelor de înmatriculare (ALPR). Cea mai recentă inovaţie, REG-SENTRY este o soluţie flexibilă şi ergonomică de control al accesului bazat pe ALPR.

Off

Camerele de supraveghere au surprins accidentul de pe Sos Oltenitei

Camere de supraveghere au surprins accidentul din 4 Septembrie 2011 pe Sos. Oltenitei la intersectia cu Vitan Barzesti.

Vezi video CLICK 

Camere de supraveghere si sisteme DVR

Unele dintre cele mai populare sisteme de supraveghere de securitate sunt camera de securitate wireless cu sisteme DVR. Nu este greu de înţeles de ce aceste sisteme sunt în cerere. Ele sunt simple şi rapid de instalat, ele sunt un sistem complet independent cu mare versatilitate care le împrumută la aproape orice aplicaţie, şi ele sunt un preţ accesibil.

O camera tipice de securitate wireless cu sistem DVR are următoarele componente:

• Una la mai multe camere video digitale fără fir;
• O unitate receptor fără fir;
• Un procesor / Digital Video Recorder (DVR), cu o utilitate CODEC, şi;
• Un monitor pentru vizualizare video în direct sau înregistrate.
În timp ce aceasta este configuraţia de bază, multe camere de securitate wireless cu sisteme DVR poate varia de la o componentă la alta pentru a se adapta nevoilor fiecărui utilizator individual al cererii. Asta e un motiv pentru care aceste sisteme sunt atât de populare, ele pot adapta la aproape orice situatie.  Fără fir camere de supraveghere sunt componente cheie la versatilitatea de o camera de supraveghere wireless cu sisteme DVR. Camerele pot fi clasificate în tipuri de interior si exterior. (more…)

Off

Tipuri și modele camere supraveghere

The core component behind all CCTV surveillance cameras is a CCD, or charge coupled device, sensor. This sensor converts the light that comes through the cameras lens into an electrical signal. This electrical signal is then further processed and converted into a video output. Video output can then be recorded or displayed on a monitoring device. How the video signal is created and transmitted varies depending on whether the video camera is analog or digital. We will explore the difference between the two in further detail below.