Camere de supraveghere si sisteme DVR

by seo.green on 09/05/2011

Unele dintre cele mai populare sisteme de supraveghere de securitate sunt camera de securitate wireless cu sisteme DVR. Nu este greu de înţeles de ce aceste sisteme sunt în cerere. Ele sunt simple şi rapid de instalat, ele sunt un sistem complet independent cu mare versatilitate care le împrumută la aproape orice aplicaţie, şi ele sunt un preţ accesibil.

O camera tipice de securitate wireless cu sistem DVR are următoarele componente:

• Una la mai multe camere video digitale fără fir;
• O unitate receptor fără fir;
• Un procesor / Digital Video Recorder (DVR), cu o utilitate CODEC, şi;
• Un monitor pentru vizualizare video în direct sau înregistrate.
În timp ce aceasta este configuraţia de bază, multe camere de securitate wireless cu sisteme DVR poate varia de la o componentă la alta pentru a se adapta nevoilor fiecărui utilizator individual al cererii. Asta e un motiv pentru care aceste sisteme sunt atât de populare, ele pot adapta la aproape orice situatie.  Fără fir camere de supraveghere sunt componente cheie la versatilitatea de o camera de supraveghere wireless cu sisteme DVR. Camerele pot fi clasificate în tipuri de interior si exterior.

De bază, camera de securitate wireless cu DVR de funcţionare a sistemelor prin trimiterea lor imagini video prin intermediul undelor radio. Camera video digitala wireless surprinde imagini video şi îl converteşte într-un semnal electronic. Semnal electronic este convertit într-un semnal radio şi este trimis la destinatar, folosind camera wireless, construite în emiţător şi antenă. Cele mai multe sisteme moderne de utilizare fără fir de 2,4 GHz sau 5.8 GHz banda tehnologie radio (aceeasi tehnologie utilizata cu telefoane acasă fără fir). Receptorul acceptă semnal video transmise în formă de radio şi transformă-l înapoi într-un semnal electronic. Se trece apoi pe procesor / DVR.

Procesor de semnal electronic converteşte într-un fişier video digital. Digitale de fişiere video sunt de fapt mai multe fotografii digitale luate în succesiune într-o cantitate mică de timp. De obicei, fişierele de înaltă calitate video va cuprinde aproximativ 30 de fotografii sau de cadre pe secundă. Acest lucru poate determina dimensiunea fişierului video digitale pentru a fi extrem de mare într-o perioadă relativ scurtă de timp (de exemplu, în doar câteva minute). Procesorul foloseste software sau hardware numit un utilitar CODEC (un acronim pentru compresie / decompresie) pentru a face dimensiunea fişierului mai mici şi mai uşor de manevrat, fara a sacrifica calitatea. Dosarul este apoi afişată pe monitor pentru vizualizare live şi, de asemenea, salvate pe DVR pentru arhivare sau pentru utilizarea ulterioară.

Camere supraveghere de exterior sunt identice cu camerele de interior cu excepţia camerelor de luat vederi sunt construite în interiorul un capac sau caz. Radare sunt, de obicei, evaluat la suma de protecţie în cazul prevede obtinerea de obiecte străine în interiorul şi în a ajunge la piesele camera. Acest rating este un standard cod International de Electricitate numit un rating Grad de protecţie sau codul IP. Un rating de IP66 sau IP67 este satisfăcătoare pentru majoritatea aplicaţiilor în aer liber. Ambele evaluări indică faptul că aparatul de fotografiat este liber de praf şi introducându-l IP66 înseamnă că este protejat de jeturi de apă puternice în timp ce IP67 înseamnă că poate fi scufundat în până la 1 metru de apă.

Camerele de securitate fără fir folosit cu camera de securitate wireless cu sisteme DVR pot fi folosite într-o varietate de condiţiile de iluminare. Există foarte specializate camere pentru condiţii de iluminare multe diferite. Cele două tipuri principale de camere de specialitate sunt zi / noapte camera viziune fără fir şi viziune de noapte infrarosu wireless pentru camere digitale.

Utilizarea camere şi senzor electronic chip pentru a crea imaginea video. Există două tipuri diferite de senzori chip, fiecare cu propriul set de avantaje şi dezavantaje. Un tip este dispozitivul însărcinaţi cuplate sau CCD, iar celălalt este un gratuit metal oxide semiconductor sau CMOS.

Zi / noapte viziune camere sunt dotate cu cipuri care sunt incredibil de sensibile la cantităţi mici de lumina si poate produce, prin urmare, de înaltă video color de calitate în condiţii de lumină foarte scăzută. Cu toate acestea, ele nu pot produce o imagine video în întuneric total, ele trebuie să aibă o lumină vizibilă.

Night Vision infraroşu (IR), camere wireless produce un video de înaltă calitate culoare atunci când nu există suficientă lumină vizibilă. Atunci când există, nu este suficient lumina vizibilă sau în condiţii de întuneric total, aceste camere pot produce o calitate înaltă negru şi imagine video alb sau monocromatice folosind lumina infrarosie.

Există şi alte opţiuni disponibile pentru camerele de securitate fără fir folosite, cu un sistem de DVR. Acestea includ înregistrare audio, Pan-Tilt-Zoom (PTZ), şi capacităţi de reţea care utilizează internetul.

Tot ceea ce situaţia dumneavoastră necesită, există obligaţia de a fi o camera de supraveghere wireless cu sistem DVR pentru tine. Aceste sisteme sunt rapide şi uşor de instalat şi economic preţ

Comments are closed.